Publicerat 2010-11-08 14:52:06 i Blandat

Justin ska göra en duet med Charice

Charice och Justin Bieber på en Duet? - Ryktet säger att den populära manliga stjärnan Justin Bieber och den 
asiatiska Youtube sensation Charice är redo för en duet tillsammans.

De två har många likheter: att vara unga stjärnor som steg till berömmelse på grund av Youtube. Det var Oprah som hjäplte deras karriär till framgång och båda har fått uppmärksamhet i media internationellt. De har många fans. Det är bara logiskt om något, en duett mellan de två är på gång. Fansen skulle älska att se båda på samma scen.

Charice är 18 år gammal kommer från Filippinerna, och är redo på att utföra tillsammans med andra artister som Bruno Mars, Selena Gomez, The Script, American Idol, Adam Lambert och Justin Bieber på Q102 Jingle Ball som hålls den 8 december i Camden, New Jersey. Jesse McCartney och Flo Rida kommer att vara speciell värd för evenemanget.

I slutet av denna vecka kommer Filipina pop känsla Charice Pempengco att återvända till USA för den populära musikal serien, Glee. När Jingle Ball tillkännagavs i fredags, massa spekulationer kom från fans över hela världen för vad Charice och Justin Bieber skulle kunna göra för en duett.Men naturligtvis kan de göra ett medley av Pyramid och Baby och alla i publiken kommer bli vilda.

Kommentarer

Bloggens design är gjord av JojjoDesign.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0