Publicerat 2011-04-10 19:00:16 i Blandat

Justin "älskar" D&G?



Justin
Bieber är inte främmande för mode. Han är definitivt utvecklat sin egen signaturkänsla för stil, och Dolce & Gabbana har uppenbarligen tagit notis!

Nu hör vi designers kastar en särskild part bara för JB. Enligt Kontakta Musik, Dolce &Gabbana är värd en Bieber-ific bash efter sin konsert i Milano i morgon kväll 9 april.Anledningen till bash är att tacka JB för att bära många Dolce & Gabbana klädernyligen, för röda mattan händelser.

Låter som D & G har en del allvarliga Bieber fever. De erkände i ett gemensamtuttalande att de lyssnar Justins album när de förbereder sina modevisningar, och kärlek som Justin representerar en ny generation som bryr sig om mode. Källorspekulerar att en talesman affären kunde vara i verk mellan Justin och varumärket, menpå denna punkt allas läppar är förseglade.

"Justin är en symbol för den nya generationen av musik talanger," Stefano Gabbanaberättade Vogue i februari. "Vi är fascinerad av hans förmåga att kommunicera med sinmusik till en bred publik, från tonåringar till en mer vuxen publik."

Kommentarer

Bloggens design är gjord av JojjoDesign.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0