Publicerat 2011-11-06 12:56:29 i Justin & Selena

Selena gjort slut med Justin pga ryktet?

Selena Gomez bröt enligt uppgift upp med Justin efter att nyheten bröt av hans faderskap stämning! Men vi vet sanningen ...
Säg det inte är så! Vi tvivlar allvarligt på detta ... men efter åtta härliga månader av dating, bröt Selena Gomez upp med Justin på grund av hans faderskap skandal, rapporterar RadarOnline.

"Selena slutade det plötsligt. Hon bröt nyheten att Justin bara i de senaste 24 timmarna ", säger en källa.

Justin, 17, för närvarande anklagas av en tjej som heter Mariah Yeater att få henne gravid förra året under en konsert i Los Angeles. Hon är krävande Biebs ta ett faderskapstest för att bevisa att han inte är far till barnet. Uppenbarligen gjorde Selena, 19, vill inte rida ut stormen med honom.

"Hans läger är i skadekontroll läge och försöker övertyga henne att stanna kvar i förhållandet för ett par veckor, eftersom de är rädda att det kommer att ses som ett erkännande av att något verkligen ägde rum mellan Justin och den kvinna som är hävdade att han far till hennes barn, "källan sa. "Justin har insisterat på att Selena att kvinnans anklagelser är helt enkelt inte sant."

Som sagt, vi har svårt att tro Selena skulle bryta upp med Justin över något sådant. Bara igår, retweeted hon något att tala om "Jelena". Plus, Justin knackade om "hans tjej" vara "perfekt perfekt" på Effekt 106 FM tidigare i veckan.

HollywoodLife.com har hört från insiders både Justin och Selena läger som säger att det inte finns någon sanning i berättelsen. En källa i Selena läger berättar saker mellan Justin och Selena har inte varit fantastiskt nyligen, men de är fortfarande tekniskt sett tillsammans.

"Det har varit spänningar, men inget officiellt uppbrott. Mellan faderskap historien, EMAS-prep och Selena är Stalker, har det varit mycket hektiska och förvirrande, "The Insider säger.

-Hollywoodlife

Kommentarer

Bloggens design är gjord av JojjoDesign.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0